LIFESTYLE

«Πατάτες Αντιναχτές λαλώ σου» : Από ποιο κανάλι θα βλέπουμε την δημοφιλή εκπομπή τη νέα σεζόν;

«Πατάτες Αντιναχτές λαλώ σου» : Από ποιο κανάλι θα βλέπουμε την δημοφιλή εκπομπή τη νέα σεζόν;

Εδώ και τέσσερα χρόνια που οι «Πατάτες» έγιναν από τα δημοφιλεστέρα προγράμματα του ΡΙΚ αρκετές φορές γράφτηκε πως τους γίνεται κάθε τόσο μια δελεαστική πρόταση από το ΣΙΓΜΑ.

Η πρόταση αυτή έγινε και φέτος για να μετακομίσουν στον Παρισσινό και μάλιστα στα ραντεβού ήταν και ο ίδιος ο γενικός διευθυντής του Δία, Χρύσανθος Τσουρούλλης.

Η πρόταση αφορά ένα ελκυστικό πακέτο που περιλαμβάνει όλη την ομάδα (εταιρεία παράγωγης, ηθοποιούς, σεναριογράφους) με στόχο να μετακομίσουν στο ΣΙΓΜΑ με δυο επεισόδια.

Την περασμένη εβδομάδα, σφήνα στις διαπραγματεύσεις μπήκε και το Mega κι η ομάδα της σατιρικής εκπομπής έκανε ραντεβού με τον διευθυντή της τηλεόρασης του καναλιού Γιώργο Χουλιάρα.

Το κανάλι του Αρχάγγελου είχε για αυτούς ένα ελκυστικότερο πακέτο, προτείνοντας τρία επεισόδια την εβδομάδα, συμμέτοχη της βασικής ομάδας και ανανέωση στο καστ και στα σκιτσάκια, προτείνοντας επί της ουσίας το στήσιμο μιας νέας σατιρικής εκπομπής. 

Κι όλα αυτά την ιδία στιγμή που το ΡΙΚ δεν έχει αποφασίσει αν θα κρατήσει την παράγωγη, αν θα την κάνει εσωτερική ή εξωτερική παραγωγή.

 Το μόνο σίγουρο είναι πως οι «Πατάτες Αντιναχτές» θα συνεχίσουν να προβάλλονται και τη νέα σεζόν. Αυτό που δεν ξέρουμε ακόμη είναι σε ποιο κανάλι (και με ποιο όνομα) θα τις βλέπουμε.

Πηγή: cappuccino 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top