«Δεν με φθάνουν τα χρήματα τι να κάνω» Τι ψάχνει πρωί πρωί στα σκουπίδια αυτός ο άνθρωπος;

«Δεν με φθάνουν τα χρήματα τι να κάνω» Τι ψάχνει πρωί πρωί στα σκουπίδια αυτός ο άνθρωπος;

Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε το πρωί ένας άνδρας που βρισκόταν πάνω από ένα κάδο σκουπιδιών στο κέντρο της Λευκωσίας.

Δεν έμοιαζε να κατέβηκε από τη διπλανή πολυκατοικία για να κατεβάσει τα σκουπίδια, αλλά σαν  κάτι να έψαχνε.

Για κάποια δευτερόλεπτα διερωτήθηκα  «μην που πεις να ψάχνει για φαί;» και ένα  περίεργο τσίμπημα με «έπιασε στο στομάχι».

Τον προσεγγίζω και τον ρωτώ «γιατί ανακατεύει τα σκουπίδια». Ευγενέστατος και με αμήχανο χαμόγελο που απάντησε ότι ψάχνει για σίδερα.

 «Δεν βγαίνω μου είπε με τα χρήματα που παίρνω και το κάνω αυτό για να μπορέσω να ζήσω». Είναι Ευρωπαίος πολίτης και ήρθε στην Κύπρο για δουλειά.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οδυσσέας Μιχαηλίδης: «Η αλήθεια τρομοκρατεί την εξουσία» – Πολιτικές προεκτάσεις στην έρευνα εναντίον του

Οδυσσέας Μιχαηλίδης: «Η αλήθεια τρομοκρατεί την εξουσία» – Πολιτικές προεκτάσεις στην έρευνα εναντίον του

Με μία αιχμηρή δήλωση, γεμάτη πολιτικό φορτίο και συμβολισμούς, ο τέως Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης επέλεξε να απαντήσει στην επιβεβαίωση των δημοσιευμάτων για την έναρξη ποινικής διερεύνησης εναντίον του από την Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE