Survivor: «Ο Σάκης Κατσούλης είναι καψούρης – Έχει κάνει σεξουαλική πράξη… μόνος του»

Survivor: «Ο Σάκης Κατσούλης είναι καψούρης – Έχει κάνει σεξουαλική πράξη… μόνος του»

Την σχέση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη εντός του Survivor και τι «δείχνουν» οι κινήσεις των κορμιών τους ανέλυσε η sex editor Ειρήνη Χειρδάρη στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open το πρωί της Παρασκευής.

«Στη γλώσσα του σώματος… αγαπιούνται» ανέφερε αρχικά η κ. Χειρδάρη και πρόσθεσε: «Αν δείτε τον Σάκη, όταν μιλάει στη Μαριαλένα, όλο σκύβει, στη γλώσσα του σώματος αυτό σημαίνει ότι θες να τον αγκαλιάσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια στο lifenewscy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ και οι βουλευτικές εκλογές «ουδόλως επηρεάζουν» τη δέσμευση για άμεση επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE