Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Καταζητείται 44χρονος Ουκρανός – Κατέχει ψηλή θέση σε εγκληματική οργάνωση
Η αστυνομία ξετυλίγει το κουβάρι της απόπειρας φόνου στη Λεμεσό, με φόντο εγκληματική οργάνωση που δρα και στην Κύπρο.
Κατά τη διάρκεια της ημέρας αυτής, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επισκεφθούν τα κτίρια του Δικαστηρίου και συγκεκριμένους χώρους που συνήθως το κοινό δεν έχει πρόσβαση.
`Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δικαστηρίου, παρά το γεγονός ότι το Δικαστήριο είναι ανοικτό για τους επισκέπτες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, η εξαιρετική αυτή ευκαιρία θα δώσει στους πολίτες τη δυνατότητα να επισκεφθούν συμβολικούς χώρους όπως, παραδείγματος χάρη, τη Μεγάλη αίθουσα διασκέψεων, η οποία προσφέρει εξαιρετική θέα στην πόλη.
Οι επισκέπτες στα κτίρια θα ακολουθούν μία διαδρομή που σχεδιάσθηκε ειδικά επί τη ευκαιρία αυτή, ούτως ώστε να αποσαφηνίζεται ο τρόπος λειτουργίας της ευρωπαϊκής δικαιοσύνης. Θα πραγματοποιούνται συνεχείς ξεναγήσεις στα γαλλικά, αγγλικά και γερμανικά.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις