Α. Νεοφύτου: «Στόχος κι ο σκοπός ζωής μου να ζήσω σε μια επανενωμένη Κύπρο χωρίς πράσινες γραμμές»

Α. Νεοφύτου: «Στόχος κι ο σκοπός ζωής μου να ζήσω σε μια επανενωμένη Κύπρο χωρίς πράσινες γραμμές»

«Με το πέσιμο του τείχους και την επανένωση της Γερμανίας, γεννήθηκε μια πιο δυνατή Γερμανία. Αυτός είναι κι ο στόχος κι ο σκοπός ζωής μου. Να ζήσω σε μια επανενωμένη Κύπρο χωρίς πράσινες γραμμές. Και θα είναι πιο δυνατή η ενωμένη Κύπρος για ολόκληρο το λαό της», δήλωσε από το Βερολίνο ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Ο κύριος Νεοφύτου βρίσκεται στο Βερολίνο για σειρά επαφών με αξιωματούχους της γερμανικής κυβέρνησης με επίκεντρο το κυπριακό και την επερχόμενη άτυπη διάσκεψη στη Γενεύη.

«Κάθε φορά που βρίσκομαι στο Βερολίνο πεισμώνω ακόμη περισσότερο για τις προσπάθειες που πρέπει να κάνουμε για να επανενώσουμε τη μοιρασμένη μας πατρίδα. Εδώ, σε αυτόν τον χώρο, αυτό το τείχος κρατούσε για δεκαετίες μοιρασμένη τη Γερμανία. Με το πέσιμο του τείχους και την επανένωση της Γερμανίας, γεννήθηκε μια πιο δυνατή Γερμανία. Με τους πολίτες ολόκληρης της Γερμανίας να είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ότι όταν η Γερμανία ήταν διαμελισμένη.», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κύριος Νεοφύτου.

Καταληκτικά ανέφερε, «Αυτός είναι κι ο στόχος κι ο σκοπός ζωής μου. Να ζήσω σε μια επανενωμένη Κύπρο χωρίς πράσινες γραμμές. Και θα είναι πιο δυνατή η ενωμένη Κύπρος για ολόκληρο το λαό της».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE