Χάρης Γεωργιάδης: «Η αντιπολίτευση αρνείται τα πάντα. Κρατούν τις μεταρρυθμίσεις πίσω»

Χάρης Γεωργιάδης: «Η αντιπολίτευση αρνείται τα πάντα. Κρατούν τις μεταρρυθμίσεις πίσω»

Βολές κατά της αντιπολίτευσης για την καταψήφιση των μεταρρυθμίσεων της τοπικής αυτοδιοίκησης και της δημόσιας υπηρεσίας από τον αναπληρωτή πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Χάρη Γεωργιάδη

«Η αντιπολίτευση αρνείται τα πάντα. Κρατούν τις μεταρρυθμίσεις πίσω. Μεταρρύθμιση της δικαιοσύνης, της τοπικής αυτοδιοίκησης, της δημόσιας υπηρεσίας.  Παρ’ ολίγο να αφήσουν τη χώρα χωρίς προϋπολογισμό. Παίζουν πολιτικά παιγνίδια με τις εγγυήσεις. Στοχοποιούν μεγάλες ξένες επενδύσεις. Ουσιαστικά σαμποτάρουν την ανάκαμψη. Η επιλογή είναι ξεκάθαρη: Ανεύθυνος λαϊκισμός ή σοβαρότητα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.