Χάρης Γεωργιάδης: «Η αντιπολίτευση αρνείται τα πάντα. Κρατούν τις μεταρρυθμίσεις πίσω»

Χάρης Γεωργιάδης: «Η αντιπολίτευση αρνείται τα πάντα. Κρατούν τις μεταρρυθμίσεις πίσω»

Βολές κατά της αντιπολίτευσης για την καταψήφιση των μεταρρυθμίσεων της τοπικής αυτοδιοίκησης και της δημόσιας υπηρεσίας από τον αναπληρωτή πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Χάρη Γεωργιάδη

«Η αντιπολίτευση αρνείται τα πάντα. Κρατούν τις μεταρρυθμίσεις πίσω. Μεταρρύθμιση της δικαιοσύνης, της τοπικής αυτοδιοίκησης, της δημόσιας υπηρεσίας.  Παρ’ ολίγο να αφήσουν τη χώρα χωρίς προϋπολογισμό. Παίζουν πολιτικά παιγνίδια με τις εγγυήσεις. Στοχοποιούν μεγάλες ξένες επενδύσεις. Ουσιαστικά σαμποτάρουν την ανάκαμψη. Η επιλογή είναι ξεκάθαρη: Ανεύθυνος λαϊκισμός ή σοβαρότητα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης – Ερχιουρμάν μαζί στο φεστιβάλ της Πύλας – Νέο ραντεβού την επόμενη εβδομάδα

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης – Ερχιουρμάν μαζί στο φεστιβάλ της Πύλας – Νέο ραντεβού την επόμενη εβδομάδα

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, σύμφωνα με το ανακοινωθέν που εκδόθηκε μετά την ολοκλήρωσή της.

BEST OF TOTHEMAONLINE