«Βόμβα» Γενικού Εισαγγελέα: Θα διωχθούν ποινικά 12 άτομα για το θάνατο του 14χρονου Στυλιανού

«Βόμβα» Γενικού Εισαγγελέα: Θα διωχθούν ποινικά 12 άτομα για το θάνατο του 14χρονου Στυλιανού

Eξελίξεις μετά την παράδοση και την μελέτη του πορίσματος για το θάνατο του 14χρονου Στυλιανού, μια τραγωδία που είχε συγκλονίσει την κυπριακή κοινωνία

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Σαββίδης «η υπόθεση του Στυλιανού μας συγκλόνισε και εύχομαι να μην γίνουμε μάρτυρες ξανά ενός τέτοιου περιστατικού στο μέλλον».

Συμπλήρωσε πως μελετήθηκε ενδελεχώς το ογκωδέστατο πόρισμα και αποφασίστηκε η ποινική δίωξη 12 ατόμων, θέλοντας ωστόσο να κρατήσει «κλειστά τα χαρτιά του» αναφορικά με το ποιοι είναι αυτοί.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

https://youtu.be/_q9WSwRG3ao

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE