Πήγαν να βρουν τον 41χρονο για να λύσουν τις διαφορές τους - Έτσι έγινε το άγριο φονικό - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του θύματος
Υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, με θύμα 41χρονο, διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο.

Η σύγκρουση συνέβη γύρω στις 11.15μ.μ. χθες, στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄, στη Λεμεσό, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος κάτοικος Λεμεσού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 59χρονος. Από τη σύγκρουση, ο 59χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και κρατήθηκε για νοσηλεία.
Ο 20χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό λεγχο αλκοόλης, με θετική ένδειξη. Οδηγήθηκε στα γραφεία της Τροχαίας Λεμεσού, όπου υποβλήθηκε σε τελική εξέταση αλκοόλης, με χαμηλότερη ένδειξη 39μg%, αντί 9μg%. Ο 20χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση.
Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




