Ντελιβεράς πήγε παραγγελία σε εμβολιαστικό κέντρο και φεύγοντας άρπαξε σκεύασμα της Pfizer

Ντελιβεράς πήγε παραγγελία σε εμβολιαστικό κέντρο και φεύγοντας άρπαξε σκεύασμα της Pfizer

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε εμβολιαστικό κέντρο της Αγίας Παρασκευής, όταν ένας 46χρονος ντελιβεράς βρέθηκε εκεί για μια παραγγελία.

Ο ντελιβεράς είχε μια κουβέντα μικρής διάρκειας με τους γιατρούς και κάποια στιγμή, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, κατάφερε να αρπάξει ένα μπουκαλάκι με εμβόλιο της Pfizer.

Οι υπεύθυνοι όμως του εμβολιαστικού κέντρου το κατάλαβαν όταν έκαναν την καταμέτρηση και αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία.

Στη συνέχεια έκαναν καταγγελία στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής και ξεκίνησαν έρευνες. Λίγες ώρες αργότερα ο 46χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE