Η μεγαλύτερη διευθύντρια στον κόσμο είναι μια 90χρονη

Η μεγαλύτερη διευθύντρια στον κόσμο είναι μια 90χρονη

Μια 90χρονη Γιαπωνέζα, η Γιασούκο Ταμάκι τα έχει βάλει για τα καλά με τον χρόνο. Στις 15 Μαΐου θα γίνει 91 αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να είναι ακόμα παραγωγική.

Η Ταμάκι εξακολουθεί να εργάζεται πέντε μέρες την εβδομάδα και 7,5 ώρες την ημέρα καθώς διευθύνει το λογιστήριο μιας μεγάλης εταιρείας. Η δουλειά της είναι να υπολογίζει τους μισθούς και τα μπόνους και γενικά διαχειρίζεται τα οικονομικά της εταιρείας.

Η 90χρονη αναγνωρίστηκε για τις υπηρεσίες και την προσφορά της όλα αυτά τα χρόνια που εργάζεται στην εταιρεία και έγινε η μεγαλύτερη σε ηλικία διευθύντρια γραφείου.

«Είμαι πραγματικά συγκινημένη», δήλωσε η Γιασούκο Ταμάκι στους υπεύθυνους των ρεκόρ Γκίνες όταν έλαβε το πιστοποιητικό της.

«Πάντα πίστευα ότι γεννήθηκα για να βοηθώ τους άλλους. Γι 'αυτό θέλω να κάνω πράγματα που κάνουν τους προέδρους, τους διευθυντές και το λοιπό προσωπικό ευτυχισμένους. Αυτός παραμένει ο δια βίου στόχος μου», πρόσθεσε η 90χρονη.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE