Η μεγαλύτερη διευθύντρια στον κόσμο είναι μια 90χρονη

Η μεγαλύτερη διευθύντρια στον κόσμο είναι μια 90χρονη

Μια 90χρονη Γιαπωνέζα, η Γιασούκο Ταμάκι τα έχει βάλει για τα καλά με τον χρόνο. Στις 15 Μαΐου θα γίνει 91 αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να είναι ακόμα παραγωγική.

Η Ταμάκι εξακολουθεί να εργάζεται πέντε μέρες την εβδομάδα και 7,5 ώρες την ημέρα καθώς διευθύνει το λογιστήριο μιας μεγάλης εταιρείας. Η δουλειά της είναι να υπολογίζει τους μισθούς και τα μπόνους και γενικά διαχειρίζεται τα οικονομικά της εταιρείας.

Η 90χρονη αναγνωρίστηκε για τις υπηρεσίες και την προσφορά της όλα αυτά τα χρόνια που εργάζεται στην εταιρεία και έγινε η μεγαλύτερη σε ηλικία διευθύντρια γραφείου.

«Είμαι πραγματικά συγκινημένη», δήλωσε η Γιασούκο Ταμάκι στους υπεύθυνους των ρεκόρ Γκίνες όταν έλαβε το πιστοποιητικό της.

«Πάντα πίστευα ότι γεννήθηκα για να βοηθώ τους άλλους. Γι 'αυτό θέλω να κάνω πράγματα που κάνουν τους προέδρους, τους διευθυντές και το λοιπό προσωπικό ευτυχισμένους. Αυτός παραμένει ο δια βίου στόχος μου», πρόσθεσε η 90χρονη.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE