Tην πρώτη δόση του εμβολίου της Biontech Pfizer έκανε η Πρόεδρος της Κομισιόν

Tην πρώτη δόση του εμβολίου της Biontech Pfizer έκανε η Πρόεδρος της Κομισιόν

Tην πρώτη δόση του εμβολίου της Biontech Pfizer πραγματοποίησε η Πρόεδρος της Κομισιόν Φον Ντερ Λάιεν.

Σε προσωπική της ανάρτηση η κ. Φον Ντερ Λάιεν αναφέρει ότι "μετά την υπέρβαση του ορίου των 100 εκατομμυρίων εμβολιασμών στην ΕΕ, είμαι χαρούμενη που έλαβα την πρώτη δόση του εμβολίου κατά της COVID19 σήμερα".

Τονίζει δε ότι οι εμβολιασμοί αποκτούν καλό περαιτέρω ρυθμό, όσο οι παραδόσεις επιταχύνονται προς την ΕΕ. "Όσο πιο γρήγορα εμβολιάσουμε, τόσο πιο σύντομα θα ελέγξουμε την πανδημία", καταλήγει.

Τη χρήση του εμβολίου της Biontech Pfizer επιβεβαίωσε και εκπρόσωπος της Κομισιόν στο ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE