Tην πρώτη δόση του εμβολίου της Biontech Pfizer έκανε η Πρόεδρος της Κομισιόν

Tην πρώτη δόση του εμβολίου της Biontech Pfizer έκανε η Πρόεδρος της Κομισιόν

Tην πρώτη δόση του εμβολίου της Biontech Pfizer πραγματοποίησε η Πρόεδρος της Κομισιόν Φον Ντερ Λάιεν.

Σε προσωπική της ανάρτηση η κ. Φον Ντερ Λάιεν αναφέρει ότι "μετά την υπέρβαση του ορίου των 100 εκατομμυρίων εμβολιασμών στην ΕΕ, είμαι χαρούμενη που έλαβα την πρώτη δόση του εμβολίου κατά της COVID19 σήμερα".

Τονίζει δε ότι οι εμβολιασμοί αποκτούν καλό περαιτέρω ρυθμό, όσο οι παραδόσεις επιταχύνονται προς την ΕΕ. "Όσο πιο γρήγορα εμβολιάσουμε, τόσο πιο σύντομα θα ελέγξουμε την πανδημία", καταλήγει.

Τη χρήση του εμβολίου της Biontech Pfizer επιβεβαίωσε και εκπρόσωπος της Κομισιόν στο ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινημένος ο ΠτΔ: Το πάρκο που αναγεννήθηκε μέσα από τον πόνο της απώλειας του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές νέα Παιδοογκολογική δίπλα στο Μακάρειο

Συγκινημένος ο ΠτΔ: Το πάρκο που αναγεννήθηκε μέσα από τον πόνο της απώλειας του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές νέα Παιδοογκολογική δίπλα στο Μακάρειο

Η Κυβέρνηση επενδύει ουσιαστικά στον τομέα της Υγείας, ενώ αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να παραμείνουμε αρωγοί, συνεργάτες και κινητήρια δύναμη σε κάθε προσπάθεια που μετατρέπει τη γνώση σε θεραπεία και την ευαισθητοποίηση σε πράξη, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα εγκαίνια του Πάρκου Νικόλα Θεολόγου – Εις μνήμη των παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, τα οποία έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Λακατάμεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE