ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Θρήνος για τον 19χρονο Νικόλα – Δεν φεύγουν από το σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Θρήνος για τον 19χρονο Νικόλα – Δεν φεύγουν από το σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή

Το «ύστατο χαίρε» είπαν την Τετάρτη 14/4 φίλοι και συγγενείς στον 19χρονο Νικόλα Κωνσταντίνου που άφησε την τελευταία του πνοή μετά από θανατηφόρο τροχαίο το βράδυ της Κυριακής 11/4.

Ο χαμός του 19χρονου σκόρπισε απέραντη θλίψη στα αγαπημένα του πρόσωπα που μετά το πέρας της κηδείας (όπως έκαναν και από το πρωί) μαζεύτηκαν ξανά στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του.

Στο σημείο έχουν αφήσει λουλούδια, ενώ εμφανώς συντετριμμένοι παραμένουν στο χώρο, μη μπορώντας ακόμα να πιστέψουν πως ο Νικόλας έφυγε για την «γειτονιά των αγγέλων».

Να θυμίσουμε ότι ο άτυχος Νικόλας γύρω στις 11μ.μ το βράδυ της Κυριακής επέβαινε σε μοτοσικλέτα μαζί με ακόμα ένα19χρονο στη Λεωφόρο Ιωσήφ Χατζηιωσήφ στη Λευκωσία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται η μηχανή, παρέκκλινε της πορείας της και αφού ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, κτύπησε σε ηλεκτρικό πάσσαλο.

Μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο και οι δύο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του Νικόλα Κωνσταντίνου, ενώ ο δεύτερος επιβάτης της μοτοσυκλέτας διαπιστώθηκε ότι υπέστη κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματος του και κρατήθηκε περαιτέρω νοσηλεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE