Λεμεσός: Τι κατέδειξε η νεκροτομή στη σορό του βρέφους

Λεμεσός: Τι κατέδειξε η νεκροτομή στη σορό του βρέφους

Αλλοιώσεις στους πνεύμονες και σε αλλά όργανα εντόπισε η ιατροδικαστής , Αγγελική Παπέττα κατά την νεκροτομή του άτυχου βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό από τους γονείς του τη Δευτέρα (12/04) στη Λεμεσό.

Από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις φαίνεται ότι το μικρό αγγελούδι έφυγε από τη ζωή λόγω πνευμονίας ωστόσο ληφθήκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές μικροβιολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις για επιβεβαίωση και εξακρίβωση των ακριβών αιτιών θανάτου.

Να υπενθυμίσουμε ότι το βρέφος εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του στο κρεβάτι του στις δύο τα ξημερώματα της Δευτέρας (12/04) οι γονείς του και το μετέφεραν στο Μακάρειο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ιστορική» χαρακτηρίζει την επίσκεψή του στο Καζακστάν - Προσέλκυση ποιοτικών επενδύσεων και νέες θέσεις εργασίας

VIDEO: Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ιστορική» χαρακτηρίζει την επίσκεψή του στο Καζακστάν - Προσέλκυση ποιοτικών επενδύσεων και νέες θέσεις εργασίας

«Ιστορική» χαρακτηρίζει σε δήλωσή του, την επίσκεψή του στο Καζακστάν, ο Πρόεδρος, Νίκος Χριστοδουλίδης, αφού πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη Προέδρου της Δημοκρατίας στη χώρα αυτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE