Σήμερα η νεκροτομή στο βρέφος που «έσβησε» στη Λεμεσό

Σήμερα η νεκροτομή στο βρέφος που «έσβησε» στη Λεμεσό

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του βρέφους στη Λεμεσό αναμένεται να διαφανούν σήμερα έπειτα από την νεκροτομή.

Η νεκροτομή θα διενεργηθεί από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα στις 11:30 στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας

Συγκλονισμένη η Κύπρος με την τραγωδία που σημειώθηκε χθες (13/4) τα ξημερώματα στη Λεμεσό, όταν βρέφος δύο μηνών διαπιστώθηκε ότι είναι νεκρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, όταν γεννήθηκε το βρέφος χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, για 15 ημέρες λόγω αναπνευστικού προβλήματος που αντιμετώπιζε. Ωστόσο, στο παρόν στάδιο δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι ο θάνατος του άτυχου βρέφους προκλήθηκε από αναπνευστικό πρόβλημα.

Για τον θάνατο του δύο μηνών βρέφους έχουν αρχίσει οι έρευνες της Αστυνομίας. Θετικός στον ιό φαίνεται να εντοπίστηκε και ο πατέρας του άτυχου βρέφους.

Υπενθυμίζουμε ότι γύρω στις 2:00 τα ξημερώματα της Τρίτης 13 Απριλίου οι δύο γονείς από την Συρία εντόπισαν το παιδί τους αναίσθητο στο κρεβατάκι του και το μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Οι επί καθήκοντι ιατροί παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν διαπίστωσαν ότι το βρέφος ήταν δυστυχώς νεκρό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιάνει δουλειά η Ολγκίν - Εντός του μήνα οι πρώτες συναντήσεις

Κυπριακό: Πιάνει δουλειά η Ολγκίν - Εντός του μήνα οι πρώτες συναντήσεις

Ξεκινά σήμερα 12 Μαΐου επίσημα η αποστολή της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, η οποία αναμένεται εντός Μαΐου στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE