Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Η Γιασούκο Ταμάκι που θα γιορτάσει τα 91α γενέθλιά της στις 15 Μαΐου, εξακολουθεί να εργάζεται πέντε ημέρες την εβδομάδα στη Sunco Industries για 7 1/2 ώρες την ημέρα.
«Είμαι πραγματικά συγκινημένη» δήλωσε η Γιασούκο Ταμάκι στους υπεύθυνους των ρεκόρ Γκίνες όταν έλαβε το πιστοποιητικό της και εξέφρασε ευγνωμοσύνη για το εργασιακό περιβάλλον, στο οποίο παραμένει τόσα πολλά χρόνια.
«Πάντα πίστευα ότι γεννήθηκα για να βοηθώ τους άλλους. Γι `αυτό θέλω να κάνω πράγματα που κάνουν τους προέδρους, τους διευθυντές και το λοιπό προσωπικό ευτυχισμένους. Αυτός παραμένει ο δια βίου στόχος μου» είπε.
Η 90χρονη διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει συνταξιοδότηση για εκείνη. «Μόλις τελειώνει ο χρόνος, υπάρχει και ο επόμενος. Ελπίζω λοιπόν να συνεχίσω έτσι».
(ΚΥΠΕ-ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις