Survivor: Έκπληξη οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor: Έκπληξη οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ποιοι παίκτες στο Survivor βρίσκονται στον τάκο μαζί με τον Κώστα Παπαδόπουλο;

Στο συμβούλιο του νησιού βρέθηκαν εκ νέου κόκκινοι και μπλε στο Survivor της Τρίτης μετά το πέρας του δεύτερου αγωνίσματος ασυλίας. Ένα αγώνισμα όπου ηττήθηκε η κόκκινη ομάδα.

Έτσι, η ομάδα κλήθηκε να ψηφίσει και πάλι τον παίκτη εκείνο που θεωρεί τον πλέον αδύναμο για να βρεθεί… ένα βήμα πιο κοντά στην Ελλάδα. Σε αυτή την ψηφοφορία δεν θα μπορούσε να ψηφιστεί ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία. Παράλληλα, βέβαια, θα έπρεπε να «δείξει» τον τρίτο υποψήφιο.

Έπειτα από μια δύσκολη ψηφοφορία, η κάλπη «έδειξε» ποιος θα πρέπει να βρεθεί πλάι στον Κώστα Παπαδόπουλο και να μονομαχήσει στην ψηφοφορία του κοινού για την παραμονή στο Survivor. Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργος Λιανός το όνομα του δεύτερου υποψήφιου ήταν αυτό του Τριαντάφυλλου για έβδομη φορά.

Αμέσως μετά, ο Νίκος Μπάρτζης αποφάσισε να «δώσει» τον Παύλο Γαλακτερό ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος ψήφισε την Ελευθερία Ελευθερίου!

Ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor αυτή την εβδομάδα;

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρίσιμη Κυριακή στα κατεχόμενα - Οι ψευδοεκλογές και η επόμενη μέρα του Κυπριακού

Κρίσιμη Κυριακή στα κατεχόμενα - Οι ψευδοεκλογές και η επόμενη μέρα του Κυπριακού

Ανοίγουν σήμερα οι κάλπες στα κατεχόμενα, για την ανάδειξη του νέου Τουρκοκύπριου ηγέτη, σε μια διαδικασία που-αν και παράνομη βάσει του διεθνούς δικαίου-αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, για τις ισορροπίες στο νησί.

BEST OF TOTHEMAONLINE