ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κόκκινος: Η Πύλη Εμβολιασμού αναβαθμίστηκε, ραντεβού με συγκεκριμένες ηλικίες

Κόκκινος: Η Πύλη Εμβολιασμού αναβαθμίστηκε, ραντεβού με συγκεκριμένες ηλικίες

Η Πύλη Εμβολιασμού έχει αναβαθμιστεί και έχει δυνατότητα ταυτόχρονης πρόσβασης 30.000 - 35.000 χρηστών, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής Κυριάκος Κόκκινος, σημειώνοντας παράλληλα ότι ο προγραμματισμός για το κλείσιμο ραντεβού θα συνεχιστεί με συγκεκριμένες ηλικίες.

Ο κ. Κόκκινος, ο οποίος απαντούσε σε ερώτηση του ΚΥΠΕ για το θέμα, διευκρίνισε ότι τα ζητήματα που αντιμετώπισε η Πύλη οφείλονταν στον ιδιαίτερα αυξημένο αριθμό των ταυτόχρονων προσπαθειών, που έγιναν για το κλείσιμο ραντεβού, που είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταποκριθεί.  Εξήγησε ότι αυτό συνέβη γιατί μπορεί ταυτόχρονα να γίνονταν προσπάθειες από 4 ή 5 διαφορετικά άτομα για να κλειστεί ραντεβού εμβολιασμού για το ίδιο άτομο.
 
Κληθείς να πει αν η Πύλη αναβαθμίστηκε, απάντησε καταφατικά, λέγοντας ότι πλέον έχει δυνατότητα για την ταυτόχρονη πρόσβαση σε αυτή 30.000 - 35.000 χρηστών.

Σημείωσε επίσης ότι ο προγραμματισμός για εμβολιασμό θα συνεχιστεί κατά τον ίδιο τρόπο που γίνεται τον τελευταίο καιρό, δηλαδή με το άνοιγμα της Πύλης για συγκεκριμένες ηλικίες, σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Είπε επίσης ότι γίνονται σκέψεις για περιορισμό του αριθμού των ατόμων που μπορούν να κλείσουν ραντεβού για ένα μόνο άτομο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Είχε απελαθεί από την Κύπρο και την βρήκαν να εργάζεται σε ξενοδοχείο - Παρουσίασε πλαστό έγγραφο

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top