ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Δρ. Αδάμος Αδάμου μιλά στο «All Radio»

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Δρ. Αδάμος Αδάμου μιλά στο «All Radio»

Ο διαδικτυακός ραδιοσταθμός του Γυμνασίου – Λυκείου ΟΛΥΜΠΙΟΝ ALL RADIO συνεχίζει τις συνεντεύξεις με ηχηρές προσωπικότητες. Αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη 7 Απριλίου, ο καλεσμένος μας ήταν ο δεύτερος τη τάξει πολίτης της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Δρ. Αδάμος Αδάμου.

Μέσω της συνέντευξης που παραχώρησε στους μαθητές μας, επιβεβαίωσε μεταξύ άλλων τη βούλησή του να εργαστεί για αποκατάσταση του λαβωμένου κύρους και της αξιοπιστίας της Βουλής και εξιστόρησε πως από μέτριος μαθητής και εν μέσω των κακουχιών της Τουρκικής εισβολής κατάφερε να διαπρέψει στον χώρο της ιατρικής και στη συνέχεια να εμπλακεί ενεργά στην πολιτική.

Αυτά και άλλα πολλά σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε ο επίτιμός μας καλεσμένος στις Ζέτα Λαδοπούλου (Δ’) και Κωνσταντίνα Ευσταθίου (Δ’). Στην ηχοληψία και παραγωγή της εκπομπής ήταν ο Νικόλας Παρπούνας (Δ’). Θερμές ευχαριστίες στον Δρ. Αδάμο Αδάμου για τον πολύτιμο χρόνο που αφιέρωσε για την εν λόγω συνέντευξη.

Ευχαριστίες επίσης για τη διοργάνωση αξίζουν σε όλη την ομάδα του Ραδιοσταθμού, μαθητές και καθηγητές καθώς επίσης και στον ραδιοφωνικό παραγωγό Λούη Πατσαλίδη και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρονίκου για τον όλο συντονισμό και στήριξη.

Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία, που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τα υπόλοιπα ραδιόφωνα. Οι μαθητές κάνουν συνεντεύξεις σε σημαντικά πρόσωπα της επικαιρότητας, τόσο της πολιτικής, όσο και της καλλιτεχνικής. Στο πλευρό των μαθητών βρίσκεται ο Λούης Πατσαλίδης και η δημοσιογράφος του Alpha, Μαρία Ανδρονίκου, οι οποίοι τους μαθαίνουν τα… μυστικά του επαγγέλματος.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top