ΚΥΠΡΟΣ

Καλώς ήρθες στο διαδικτυακό κόσμο Thema Sports.com

Καλώς ήρθες στο διαδικτυακό κόσμο Thema Sports.com

Μεγαλώνουμε, αναπτυσσόμαστε και είμαστε εδώ γιατί εσείς μας το ζητήσατε.

Ξεκινήσαμε πριν από ενάμιση χρόνο μία προσπάθεια για νέα πνοή στην ενημέρωση. Τothemaonline.com, βρίσκεται πλέον στην δεύτερη θέση των ειδησεογραφικών σελίδων στην Κύπρο και πριν από λίγες μέρες εγκαινιάσαμε ένα δεύτερο δίαυλο επικοινωνίας το ΤhemaWebTvRadio. Σήμερα είμαστε περήφανοι που αποκτήσαμε και το δικό μας αθλητικό μωρό!

Ο Αρχισυντάκτης του themasports Πάνος Λάρκος σας καλωσορίζει και επίσημα. Εμείς δεν έχουμε να πούμε πολλά, απλά τους ευχόμαστε καλή αρχή και σύντομα το themasports.com να βρεθεί στην κορυφή. 

Η οικογένεια του Τothemaonline.com  μεγαλώνει, απόκτησε μικρό «αδελφάκι», καθώς από σήμερα βρίσκεται στην ζωή το themasports.com.

Είμαστε επιτέλους στον αέρα. Μετά από μια περίοδο δοκιμών, δυσκολιών και μπόλικης δουλειάς το themasports.com βρίσκεται μπροστά στην οθόνη σας. Μια καινούργια, ολόφρεσκα ιστοσελίδα η οποία δεν είναι εδώ για να σας ταΐσει κουτόχορτο, αλλά για να σας μεταφέρει όλες τις αθλητικές ειδήσεις σωστά, αντικειμενικά και με σοβαρότητα.

Με ένα μοντέρνο σχεδιασμό στοχεύομε να κάνουμε πιο ευχάριστη και πιο απολαυστική την βόλτα σας στην ιστοσελίδα μας. Η δημοσιογραφική μας ομάδα αποτελείται από ένα κράμα έμπειρων δημοσιογράφων αλλά και νεαρά παιδιά τα οποία έχουν όρεξη και διάθεση να δημιουργήσουν για εσάς.

Εδώ δεν θα διαβάζετε διάφορα φρου φρου κι αρώματα που κάποιοι αρέσκονται να πλασάρουν. Αυτά δεν είναι για μας...

Δεν θέλουμε να πούμε πολλά από το καλωσόρισμα μας …αλλά στόχος μας είναι ότι εδώ θα τα λέμε έξω απ’ τα δόντια. Χωρίς παρωπίδες, χωρίς ενδοιασμούς και με κριτήριο πάντοτε το καλό του αθλητισμού.

Είμαστε σίγουροι ότι θα αγκαλιάσετε αυτή την καινούργια μας προσπάθεια.

Καλό σερφάρισμα!

Πάνος Λάρκος

Αρχισυντάκτης ThemaSports

Διαβάστε εδώ την αποκλειστική συνέντευξη του Α. Παντελή 

Επτά χρόνια μετά ο Α. Παντελή «σπάει» τη σιωπή του στο {TS} (video)

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top