Παραιτήθηκε ο υπ. Υγείας της Αυστρίας δηλώνοντας εξαντλημένος από την πανδημία

Παραιτήθηκε ο υπ. Υγείας της Αυστρίας δηλώνοντας εξαντλημένος από την πανδημία

Ο υπουργός Υγείας της Αυστρίας Ρούντολφ Ανσόμπερ ανακοίνωσε ότι παραιτείται, καθώς όπως είπε η υπερκόπωση εξαιτίας της αντιμετώπισης της πανδημίας έχει επηρεάσει την κατάσταση της υγείας του.

«Δεν θέλω να εξουθενώσω τον εαυτό μου», δήλωσε ο 60χρονος Ρούντολφ Ανσόμπερ, που προέρχεται από το κόμμα των Πρασίνων, εταίρο του κυβερνητικού συνασπισμού του Σεμπάστιαν Κουρτς, διευκρινίζοντας ότι υποφέρει από υπέρταση και εξάντληση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Από το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε επικοινωνία με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Ανχελα Ολγκίν, απαντήσαμε θετικά στην νέα ημερομηνία που αυτή έχει προτείνει για επίσκεψή της στην Κύπρο, αλλά ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από τα ΗΕ, δήλωσε, την Πέμπτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE