Παραιτήθηκε ο υπ. Υγείας της Αυστρίας δηλώνοντας εξαντλημένος από την πανδημία

Παραιτήθηκε ο υπ. Υγείας της Αυστρίας δηλώνοντας εξαντλημένος από την πανδημία

Ο υπουργός Υγείας της Αυστρίας Ρούντολφ Ανσόμπερ ανακοίνωσε ότι παραιτείται, καθώς όπως είπε η υπερκόπωση εξαιτίας της αντιμετώπισης της πανδημίας έχει επηρεάσει την κατάσταση της υγείας του.

«Δεν θέλω να εξουθενώσω τον εαυτό μου», δήλωσε ο 60χρονος Ρούντολφ Ανσόμπερ, που προέρχεται από το κόμμα των Πρασίνων, εταίρο του κυβερνητικού συνασπισμού του Σεμπάστιαν Κουρτς, διευκρινίζοντας ότι υποφέρει από υπέρταση και εξάντληση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE