Με το «σταγονόμετρο» οι επόμενες χαλαρώσεις – Ετοιμάζουν τα πρωτόκολλα για το Πάσχα δηλώνει η Δρ. Κολιού – ΒΙΝΤΕΟ

Με το «σταγονόμετρο» οι επόμενες χαλαρώσεις – Ετοιμάζουν τα πρωτόκολλα για το Πάσχα δηλώνει η Δρ. Κολιού – ΒΙΝΤΕΟ

Με το «σταγονόμετρο» οι χαλαρώσεις για το Πάσχα, δήλωσε η Καθηγήτρια Παιδιατρικής και Λοιμωξιολογίας, Μαρία Κολιού, τονίζοντας πως όλα θα εξαρτηθούν από την επιδημιολογική εικόνα της επόμενης και μεθεπόμενης εβδομάδας.

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», το πρωί της Τρίτης η Δρ. Κολιού ανέφερε πως τα μέλη της επιδημιολογικής ομάδας αναμένεται να καθορίσουν τας πρωτόκολλα με καθοριστικό παράγοντα τον αριθμό των κρουσμάτων αλλά και των νοσηλευόμενων.

«Αυτό θα εξαρτηθεί καθαρά από το πόσοι νοσούν στην κοινότητα. Αν έχουμε αυξημένο αριθμό νοσούντων στην κοινότητα, το ποσοστό που εισάγεται στην κοινότητα είναι σταθερό. Επομένως είναι πολύ σημαντικό να μειώσουμε τα κρούσματα στην κοινότητα.», είπε χαρακτηριστικά.

«Ακόμα είμαστε σε χαμηλά ποσοστά ανοσοποίησης... Πιστεύω ότι θα είναι παροδική η ανατροπή που έχουμε τώρα (με το AstraZeneca). Πρόκειται για ένα πάρα πολύ καλό εμβόλιο, αυτό για το οποίο έχουν ακουστεί αυτά τα εξαιρετικά σπάνια περιστατικά, είναι σοβαρά μεν, αλλά εξαιρετικά σπάνια και φυσικά αφορούν κυρίως πολύ νεαρές ηλικίες.», συμπλήρωσε. 

Δείτε όσα είπε:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE