Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», το πρωί της Τρίτης η Δρ. Κολιού ανέφερε πως τα μέλη της επιδημιολογικής ομάδας αναμένεται να καθορίσουν τας πρωτόκολλα με καθοριστικό παράγοντα τον αριθμό των κρουσμάτων αλλά και των νοσηλευόμενων.
«Αυτό θα εξαρτηθεί καθαρά από το πόσοι νοσούν στην κοινότητα. Αν έχουμε αυξημένο αριθμό νοσούντων στην κοινότητα, το ποσοστό που εισάγεται στην κοινότητα είναι σταθερό. Επομένως είναι πολύ σημαντικό να μειώσουμε τα κρούσματα στην κοινότητα.», είπε χαρακτηριστικά.
«Ακόμα είμαστε σε χαμηλά ποσοστά ανοσοποίησης... Πιστεύω ότι θα είναι παροδική η ανατροπή που έχουμε τώρα (με το AstraZeneca). Πρόκειται για ένα πάρα πολύ καλό εμβόλιο, αυτό για το οποίο έχουν ακουστεί αυτά τα εξαιρετικά σπάνια περιστατικά, είναι σοβαρά μεν, αλλά εξαιρετικά σπάνια και φυσικά αφορούν κυρίως πολύ νεαρές ηλικίες.», συμπλήρωσε.
Δείτε όσα είπε:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις