ΕΛΛΑΔΑ: Έγκυος γυναίκα κατήγγειλε ότι δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό

ΕΛΛΑΔΑ: Έγκυος γυναίκα κατήγγειλε ότι δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό

Έγκυος στον τέταρτο μήνα της κύησής της είναι η 25χρονη γυναίκα που κατήγγειλε ότι δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό από άγνωστο άνδρα στο Γαλάτσι.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η γυναίκα φέρει εγκαύματα στα χείλη και τα μάγουλά της και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Η ΕΛ.ΑΣ. απασχολείται τις τελευταίες ώρες με το περίεργο περιστατικό, το οποίο ξύπνησε μνήμες από την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή κοπέλα κατήγγειλε ότι ένας άνδρας της προκάλεσε εγκαύματα με βαμβάκια που ήταν εμποτισμένα με άγνωστο υγρό.

Η 25χρονη κοπέλα υποστήριξε ότι ενώ περπατούσε στην οδό Ηπείρου στο Γαλάτσι, ένα αυτοκίνητο σταμάτησε δίπλα της και ένας άνδρας, αφού την έριξε στο έδαφος, την ακινητοποίησε και με βαμβάκια εμποτισμένα με υγρό της προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο.

Αμέσως μετά, ο εν λόγω άνδρας επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και παραμένει και νοσηλεύεται, ενώ οι γιατροί ακόμη δεν έχουν ξεκαθαρίσει από τι προήλθαν τα εγκαύματα.

Για τους αστυνομικούς είναι μια υπόθεση με αρκετά αναπάντητα ερωτήματα, χωρίς να έχει ακόμη ξεκαθαριστεί.

Κυρίως, όμως, δεν έχουν ξεκαθαρίσει αν πράγματι πρόκειται για κάποιο υγρό που προκάλεσε εγκαύματα ή όχι –κάτι, όμως, που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ώρες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιάνει δουλειά η Ολγκίν - Εντός του μήνα οι πρώτες συναντήσεις

Κυπριακό: Πιάνει δουλειά η Ολγκίν - Εντός του μήνα οι πρώτες συναντήσεις

Ξεκινά σήμερα 12 Μαΐου επίσημα η αποστολή της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, η οποία αναμένεται εντός Μαΐου στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE