Τριάντα πέντε περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα τη Δευτέρα

Τριάντα πέντε περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα τη Δευτέρα

Ο "υπουργός υγείας" στα κατεχόμενα Ουνάλ Ουστέλ ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα εντοπίστηκαν 35 περιστατικά κορωνοϊού σε σύνολο 8.461 εξετάσεων τις τελευταίες 24 ώρες.

Ένα περιστατικό αφορά άφιξη στο παράνομο αεροδρόμιο, 3 είναι επαφές επιβεβαιωμένου κρούσματος και  31 μεταδόσεις στην κοινότητα. Από αυτές 11 εντοπίζονται στην κατεχόμενη Λευκωσία, 3 στην Κερύνεια, 15 στην Αμμόχωστο και 2 στο Τρίκωμο.

Στα κατεχόμενα ως τώρα καταγράφηκαν 5.108 περιστατικά και 27 θάνατοι.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE