Τριάντα πέντε περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα τη Δευτέρα

Τριάντα πέντε περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα τη Δευτέρα

Ο "υπουργός υγείας" στα κατεχόμενα Ουνάλ Ουστέλ ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα εντοπίστηκαν 35 περιστατικά κορωνοϊού σε σύνολο 8.461 εξετάσεων τις τελευταίες 24 ώρες.

Ένα περιστατικό αφορά άφιξη στο παράνομο αεροδρόμιο, 3 είναι επαφές επιβεβαιωμένου κρούσματος και  31 μεταδόσεις στην κοινότητα. Από αυτές 11 εντοπίζονται στην κατεχόμενη Λευκωσία, 3 στην Κερύνεια, 15 στην Αμμόχωστο και 2 στο Τρίκωμο.

Στα κατεχόμενα ως τώρα καταγράφηκαν 5.108 περιστατικά και 27 θάνατοι.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Σημαντική χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης την επίσκεψη στην Κύπρο του Αναπληρωτή ΓΓ του ΟΗΕ Ζαν-Πιερ Λακρουά, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη την Τρίτη, σημειώνοντας παράλληλα ότι η επίσκεψη δείχνει ότι παραμένει αμείωτη η προσήλωση των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE