Τριάντα πέντε περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα τη Δευτέρα

Τριάντα πέντε περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα τη Δευτέρα

Ο "υπουργός υγείας" στα κατεχόμενα Ουνάλ Ουστέλ ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα εντοπίστηκαν 35 περιστατικά κορωνοϊού σε σύνολο 8.461 εξετάσεων τις τελευταίες 24 ώρες.

Ένα περιστατικό αφορά άφιξη στο παράνομο αεροδρόμιο, 3 είναι επαφές επιβεβαιωμένου κρούσματος και  31 μεταδόσεις στην κοινότητα. Από αυτές 11 εντοπίζονται στην κατεχόμενη Λευκωσία, 3 στην Κερύνεια, 15 στην Αμμόχωστο και 2 στο Τρίκωμο.

Στα κατεχόμενα ως τώρα καταγράφηκαν 5.108 περιστατικά και 27 θάνατοι.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE