Τριάντα πέντε περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα τη Δευτέρα

Τριάντα πέντε περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα τη Δευτέρα

Ο "υπουργός υγείας" στα κατεχόμενα Ουνάλ Ουστέλ ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα εντοπίστηκαν 35 περιστατικά κορωνοϊού σε σύνολο 8.461 εξετάσεων τις τελευταίες 24 ώρες.

Ένα περιστατικό αφορά άφιξη στο παράνομο αεροδρόμιο, 3 είναι επαφές επιβεβαιωμένου κρούσματος και  31 μεταδόσεις στην κοινότητα. Από αυτές 11 εντοπίζονται στην κατεχόμενη Λευκωσία, 3 στην Κερύνεια, 15 στην Αμμόχωστο και 2 στο Τρίκωμο.

Στα κατεχόμενα ως τώρα καταγράφηκαν 5.108 περιστατικά και 27 θάνατοι.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός δεν βρίσκεται απλώς σε προεκλογική περίοδο. Βρίσκεται σε φάση υπαρξιακής δοκιμασίας. Το κόμμα που για χρόνια καθορίζει τον ρυθμό της πολιτικής ζωής, σήμερα παλεύει με εσωτερικές αντιθέσεις, διαρροές ψηφοφόρων, σκιές από δικαστικές υποθέσεις και μια εμφανή δυσκολία επαναπροσδιορισμού του ρόλου του, στην αντιπολίτευση.

BEST OF TOTHEMAONLINE