Επεισόδια στη Ρώμη σε κινητοποίηση για άνοιγμα των εμπορικών επιχειρήσεων

Επεισόδια στη Ρώμη σε κινητοποίηση για άνοιγμα των εμπορικών επιχειρήσεων

Επεισόδια σημειώθηκαν αργά το απόγευμα στην Ρώμη, κατά την διάρκεια διαδήλωσης με αίτημα το άνοιγμα των εστιατορίων, των γυμναστηρίων, των καφέ μπαρ, και μιας σειράς άλλων εμπορικών επιχειρήσεων.


Οι περισσότεροι συμμετέχοντες διαδήλωσαν ειρηνικά, αλλά μια μειοψηφία, με παρείσφρηση ακροδεξιών στοιχείων, πέταξε μπουκάλια και μολότοφ προς την κατεύθυνση των αστυνομικών. Πέντε άτομα προσήχθησαν σε αστυνομικά τμήματα, ενώ εξακριβώθηκαν τα στοιχεία περίπου εκατό διαδηλωτών.

Αρκετοί προσπάθησαν να φτάσουν μέχρι τη Βουλή της Ρώμης, αλλά οι αστυνομικοί δεν τους το επέτρεψαν, διότι δεν είχε δοθεί άδεια για την κινητοποίηση, λόγω και της απαγόρευσης συνωστισμού.

Πολλοί ιδιοκτήτες καταστημάτων και επιχειρήσεων σήκωσαν τα χέρια τους ψηλά για να στείλουν το μήνυμα ότι απορρίπτουν την βία, και επανέλαβαν ότι αυτό που ζητούν είναι να ξαναδουλέψουν άμεσα για να μπορέσουν να συντηρήσουν τις οικογένειές τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE