Νοσηλεύεται με κάταγμα κλείδας ο προπονητής που δέχθηκε επίθεση - Συνελήφθη 41χρονος
Στη σύλληψη 41χρονου πατέρα προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης επίθεσης σε βάρος προπονητή κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα ακαδημιών Κ-12.

Μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», η Δρ. Ζωή Δωροθέα Πανά, ανέφερε πως οι συζητήσεις αφορούν όλα τα σχολεία, αλλά κυρίως τα νηπιαγωγεία, που πιθανόν αν «κλειδώσουν» τα αυστηρότερα πρωτόκολλα να τεθούν σε ισχύ πριν το Πάσχα.
Παράλληλα είπε πως τα περισσότερα παιδιά που διαγνώστηκαν θετικά στον ιό είναι ασυμπτωματικά και η διασπορά στην κοινότητα γίνεται αυξάνεται.
Την ίδια ώρα, δηλώσεις έκανε και η Πρόεδρος Συνδέσμου Ιδιωτικών Νηπιαγωγείων Λαύρα Ηρακλέους τονίζοντας πως γίνεται μια άδικη στοχοποιηση στα νηπιαγωγεία, τονίζοντας πως τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα.
Δείτε όσα είπαν:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




