Έρχονται αυστηρότερα πρωτόκολλα στα σχολεία – Όσα εξετάζουν στο Υπουργείο Υγείας

Έρχονται αυστηρότερα πρωτόκολλα στα σχολεία – Όσα εξετάζουν στο Υπουργείο Υγείας

Πιο αυστηρά πρωτόκολλα για τα σχολεία, συζητούν τα μέλη της επιδημιολογικής ομάδας και το Υπουργείο Υγείας, καθώς παρατηρείται αύξηση των κρουσμάτων.

Μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», η Δρ. Ζωή Δωροθέα Πανά, ανέφερε πως οι συζητήσεις αφορούν όλα τα σχολεία, αλλά κυρίως τα νηπιαγωγεία, που πιθανόν αν «κλειδώσουν» τα αυστηρότερα πρωτόκολλα να τεθούν σε ισχύ πριν το Πάσχα.

Παράλληλα είπε πως τα περισσότερα παιδιά που διαγνώστηκαν θετικά στον ιό είναι ασυμπτωματικά και η διασπορά στην κοινότητα γίνεται αυξάνεται.

Την ίδια ώρα, δηλώσεις έκανε και η Πρόεδρος Συνδέσμου Ιδιωτικών Νηπιαγωγείων Λαύρα Ηρακλέους τονίζοντας πως γίνεται μια άδικη στοχοποιηση στα νηπιαγωγεία, τονίζοντας πως τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Δείτε όσα είπαν:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE