Οι «παγκίτες» την βοήθησαν να ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΙ…

Οι «παγκίτες» την βοήθησαν να ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΙ…

Μπορεί να χαρακτηριστεί «πύρρειος» η νίκη της Ομόνοιας επί του Ολυμπιακού. Επειδή προέκυψαν τραυματισμοί, αλλά πιο σοβαρός είναι αυτός του Έρνεστ Ασάντε, ενός παίχτη που είναι εκ των βασικών πρωταγωνιστών της φετινής χρονιάς.

Αναμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων, από τις τοποθετήσεις και τις αναρτήσεις συμπαιχτών του στα Κοινωνικά Δίκτυα καταλαβαίνει κανείς, ότι ο Γκανέζος δεν θα είναι διαθέσιμος στα τελευταία 4 παιχνίδια της σεζόν.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE