Αβέρωφ: «Έχω εμβολιαστεί με το AstraZeneca, θέλω να συγχαρώ όλους» -ΒΙΝΤΕΟ

Αβέρωφ: «Έχω εμβολιαστεί με το AstraZeneca, θέλω να συγχαρώ όλους» -ΒΙΝΤΕΟ

Eμβολιάστηκε κατά της νόσου Covid-19 το πρωί της Δευτέρας (12/4) ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.  

Έπειτα παραχώρησε δηλώσεις λέγοντας ότι «ήρθε η ώρα και της δικής μου ηλικίας, μόλις έχω εμβολιαστεί με το AstraZeneca σε μια εξαιρετική οργάνωση και θέλω να συγχαρώ τους λειτουργούς του Υπουργείου Υγείας, τον φίλο Υπουργό Υγείας και όλους τους συνεργάτες του αλλά και να ευχαριστήσω το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τον άψογο τρόπο που κάνουν τους εμβολιασμούς.

Ο τόπος μας θα πάει μπροστά, θα πετύχουμε αυτό που πρέπει την ανοσία της αγέλης εάν όλοι εμπιστευτούμε τα αδειοδοτημένα εμβόλια και προχωρήσουμε στους απαραίτητους εμβολιασμούς».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία για 30 ημέρες υπό όρους συμφώνησαν οι ΗΠΑ με το Κίεβο - Αναμένεται η ρωσική απάντηση

Κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία για 30 ημέρες υπό όρους συμφώνησαν οι ΗΠΑ με το Κίεβο - Αναμένεται η ρωσική απάντηση

Οι ΗΠΑ τερματίζουν την διακοπή στην ανταλλαγή πληροφοριών με την Ουκρανία και θα επαναλάβουν τη βοήθεια στον τομέα της ασφάλειας, έγινε γνωστό από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ μετά τη συνάντηση με την ουκρανική αντιπροσωπεία στη Σαουδική Αραβία.

BEST OF TOTHEMAONLINE