Αβέρωφ: «Έχω εμβολιαστεί με το AstraZeneca, θέλω να συγχαρώ όλους» -ΒΙΝΤΕΟ

Αβέρωφ: «Έχω εμβολιαστεί με το AstraZeneca, θέλω να συγχαρώ όλους» -ΒΙΝΤΕΟ

Eμβολιάστηκε κατά της νόσου Covid-19 το πρωί της Δευτέρας (12/4) ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.  

Έπειτα παραχώρησε δηλώσεις λέγοντας ότι «ήρθε η ώρα και της δικής μου ηλικίας, μόλις έχω εμβολιαστεί με το AstraZeneca σε μια εξαιρετική οργάνωση και θέλω να συγχαρώ τους λειτουργούς του Υπουργείου Υγείας, τον φίλο Υπουργό Υγείας και όλους τους συνεργάτες του αλλά και να ευχαριστήσω το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τον άψογο τρόπο που κάνουν τους εμβολιασμούς.

Ο τόπος μας θα πάει μπροστά, θα πετύχουμε αυτό που πρέπει την ανοσία της αγέλης εάν όλοι εμπιστευτούμε τα αδειοδοτημένα εμβόλια και προχωρήσουμε στους απαραίτητους εμβολιασμούς».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE