Γυναίκα με κορωνοϊό γέννησε για πρώτη φορά φυσιολογικά στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Γυναίκα με κορωνοϊό γέννησε για πρώτη φορά φυσιολογικά στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Τη δυσκολία να πραγματοποιήσουν φυσιολογικό τοκετό σε γυναίκα που είναι θετική στον κορωνοϊό, αντιμετώπισαν χθες Κυριακή 11 Απριλίου μέλη του προσωπικού της Γυναικολογικής Κλινικής στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την πρώτη γυναίκα θετική στον κορωνοϊό, η οποία προχώρησε σε φυσιολογική γέννα, αφού μέχρι στιγμής στην Κύπρο έχουν προηγηθεί ακόμη δύο με καισαρική τομή σε ειδικά διαμορφωμένα χειρουργεία.

Για τον τοκετό χρειάστηκε να ετοιμαστεί ειδικό δωμάτιο στον θάλαμο κορωνοϊού, που έχει διαμορφωθεί στο νοσοκομείο, έτσι ώστε να μπορεί να εξασφαλιστεί με ασφάλεια ο φτυσιολογικός τοκετός σε γυναίκες που είναι θετικές στον ιό.

Η μητέρα και το νεογέννητο μωρό της είναι καλά στην υγεία τους, ενώ αναμένεται να εξεταστεί για κορωνοϊό και το νεογέννητο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 17χρονος μοτοσικλετιστής - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 17χρονος μοτοσικλετιστής - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Ο 17χρονος MARIO GABRIEL, από τη Ρουμανία, υπέκυψε σήμερα το πρωί στα τραύματά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE