Αυτό κι αν είναι φρίκη! Τη βίασε, τη σκότωσε και έφαγε τον εγκέφαλο και την καρδιά της

Αυτό κι αν είναι φρίκη! Τη βίασε, τη σκότωσε και έφαγε τον εγκέφαλο και την καρδιά της

Πρόκειται για ένα από τα πιο φρικιαστικά εγκλήματα στην ιστορία της Αμερικής. Ο 34χρονος -σήμερα- κανίβαλος, Joseph Oberhansley, βρισκόταν εκτός φυλακής με αναστολή από το 2013, αφού το 1998 είχε δολοφονήσει την 17χρονη κοπέλα του στη Γιούτα.

Ο άνδρας εισέβαλε στο σπίτι της 46χρονης Tammy Jo Blanton στο Τζέφερσον των ΗΠΑ, τη βίασε και την μαχαίρωσε. Το θύμα πρόλαβε να καλέσει την αστυνομία, ωστόσο όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σπίτι της εκείνη ήταν δυστυχώς νεκρή.

Σύμφωνα με την αναφορά των αστυνομικών, ο Oberhansley ομολόγησε τόσο τη δολοφονία, όσο και ότι έφαγε κομμάτια από το σώμα της.

Ειδικότερα, ο κανίβαλος έφαγε κομμάτια από την καρδιά, τον εγκέφαλο και τους πνεύμονες.

Ο ίδιος πάντως, κατά τη διάρκεια της δίκης του που έχει ξεκινήσει στις ΗΠΑ, αρνήθηκε ότι τη βίασε λέγοντας μάλιστα ότι είναι «πολύ όμορφος για κάτι τέτοιο».

Εκτιμάται ότι η Blanton παλαιότερα διατηρούσε σχέσεις με τον δράστη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE