Γιώργος Καραϊβάζ: Σπαράζει καρδιές η ανάρτηση της αδελφής του για τη δολοφονία του

Γιώργος Καραϊβάζ: Σπαράζει καρδιές η ανάρτηση της αδελφής του για τη δολοφονία του

Σοκ και θλίψη στον δημοσιογραφικό και όχι μόνο κόσμο προκάλεσε η είδηση της εν ψυχρώ δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ο 52χρονος δημοσιογράφος δέχθηκε πυρά δύο αγνώστων, γυρνώντας από την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, οπού και εργαζόταν, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός.

Συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι μέσω των social media τον αποχαιρέτησαν και δήλωσαν συγκλονισμένοι για αυτό που συνέβη.

Μεταξύ αυτών και η αδελφή του, η οποία έκανε μια ανάρτηση που σπαράζει καρδιές.

«Αγόρι μου, αδελφούλη μου δεν μπορώ αγάπη μου να το πιστέψω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε χώρισαν από την οικογένειά σου. Αγόρι μου, αγόρι μου, ψυχή μου ποιοι ήταν αυτοί που σου στέρησαν τη ζωή; Αγάπη μου γλυκιά για μένα ήσουν ο μικρός μου αδελφός. Δύο ήμασταν, για μένα ήσουν το μικρό αδελφάκι. Σε αγαπώ ψυχή μου γλυκιά, δεν μπορώ αγάπη μου να σου πω καλό παράδεισο γιατί δεν ήσουν γι αυτό το μακρινό ταξίδι», έγραψε η αδελφή του Γιώργου Καραϊβάζ σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Star Βορείου Ελλάδος Θανάση Φυλακτό.

Δείτε το παραπάνω βίντεο από την εκπομπή “Έλα Χαμογέλα”.

https://youtu.be/aDQEZmqdq48

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: Αισιόδοξος για θετική κατάληξη – «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα»

ΠτΔ για ΑΤΑ: Αισιόδοξος για θετική κατάληξη – «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα»

Αισιόδοξος για θετική κατάληξη στο θέμα της ΑΤΑ παρά την απόρριψη του προσχεδίου συμφωνίας από τους εργοδότες, δηλώνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

BEST OF TOTHEMAONLINE