ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΧΑΣΙΚΟΣ: Tο τελευταίο αντίο στον πρώην Υπουργό - Η παράκληση της οικογένειας

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΧΑΣΙΚΟΣ: Tο τελευταίο αντίο στον πρώην Υπουργό - Η παράκληση της οικογένειας

Με απόδοση τιμών τελείται  η κηδεία του πρώην Υπουργού Άμυνας και Εσωτερικών, Σωκράτη Χάσικου, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Χρυσόστομου Β', στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, στο χωριό Επισκοπειό. Τον επικήδειο λόγο θα εκφωνήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.


Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Άμυνας, λόγω των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας θα τηρηθούν όλα τα μέτρα, που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Εντός του ιερού ναού θα επιτραπεί η είσοδος μόνο σε μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Οι υπόλοιποι κρατικοί αξιωματούχοι που θα παρευρεθούν, θα παρακολουθήσουν την εξόδιο ακολουθία σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο προαύλιο του ιερού ναού.
 
Επίσης, όπως ανακοινώθηκε, η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια, ενώ παράκληση της οικογένειας είναι όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές στους Αντικαρκινικούς Συνδέσμους «Αραδοφνούσα» και ΠΑΣΥΚΑΦ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE