ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΧΑΣΙΚΟΣ: Tο τελευταίο αντίο στον πρώην Υπουργό - Η παράκληση της οικογένειας

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΧΑΣΙΚΟΣ: Tο τελευταίο αντίο στον πρώην Υπουργό - Η παράκληση της οικογένειας

Με απόδοση τιμών τελείται  η κηδεία του πρώην Υπουργού Άμυνας και Εσωτερικών, Σωκράτη Χάσικου, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Χρυσόστομου Β', στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, στο χωριό Επισκοπειό. Τον επικήδειο λόγο θα εκφωνήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.


Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Άμυνας, λόγω των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας θα τηρηθούν όλα τα μέτρα, που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Εντός του ιερού ναού θα επιτραπεί η είσοδος μόνο σε μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Οι υπόλοιποι κρατικοί αξιωματούχοι που θα παρευρεθούν, θα παρακολουθήσουν την εξόδιο ακολουθία σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο προαύλιο του ιερού ναού.
 
Επίσης, όπως ανακοινώθηκε, η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια, ενώ παράκληση της οικογένειας είναι όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές στους Αντικαρκινικούς Συνδέσμους «Αραδοφνούσα» και ΠΑΣΥΚΑΦ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί για τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της 3ης Διεθνούς Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς (UNOC3).

BEST OF TOTHEMAONLINE