Φρίκη στις ΗΠΑ: Τρία μικρά παιδιά βρέθηκαν θανάσιμα μαχαιρωμένα σε διαμέρισμα

Φρίκη στις ΗΠΑ: Τρία μικρά παιδιά βρέθηκαν θανάσιμα μαχαιρωμένα σε διαμέρισμα

Τρία παιδιά ηλικιών κάτω των 5 ετών βρέθηκαν το Σάββατο 10/4 θανάσιμα μαχαιρωμένα μέσα σε ένα διαμέρισμα στο Λος Άντζελες, με την μητέρα των παιδιών να συλλαμβάνεται ως η μοναδική ύποπτος, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η αστυνομία απάντησε σε μια κλήση στις 9:30 το Σάββατο το πρωί, τοπική ώρα σε ένα οικοδομικό τετράγωνο κοντά στη λεωφόρο Ρεσέντα. Οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα και εντόπισαν τα τρία μικρά παιδιά νεκρά, ανέφερε το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες (LAPD) στον λογαριασμό του στο Twitter.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν αρχικά ότι τα θύματα ήταν κάτω των 3 ετών, επικαλούμενα αστυνομικές πηγές.

Τα παιδιά εντοπίστηκαν νεκρά αρχικά από τη γιαγιά τους, ανέφερε το τηλεοπτικό δίκτυο NBC.

Το LAPD ανακοίνωσε ότι η μητέρα των τριών παιδιών, η 30χρονη Λιλιάνα Καρίγιο, λατινοαμερικανικής καταγωγής, συνελήφθηκε ως η μοναδική ύποπτη για την μακάβρια υπόθεση.

Η Καρίγιο, σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθη στην Ποντερόσα στην κομητεία Τουλάρε της Καλιφόρνια μια ορεινή κοινότητα, σε απόσταση πάνω από 200 μίλια από το Λος Άντζελες, σύμφωνα με το NBC.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Κατηγορηματική διάψευση κάθε υπαινιγμού περί διαφθοράς εκπέμπει το Προεδρικό περιβάλλον του Νίκου Χριστοδουλίδη.Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, διαβεβαίωσε ότι ο Πρόεδρος ασκεί τα καθήκοντά του με απόλυτη εντιμότητα, τονίζοντας πως είναι βέβαιος ότι κατά την αποχώρησή του από το αξίωμα δεν θα υπάρξει καμία σκιά εις βάρος του.

BEST OF TOTHEMAONLINE