Συγκλονίζει ο 23χρονος Κύπριος που καταγγέλλει βιασμό απο τον Λιγνάδη “Δεν την παλεύω με τη ζωή μου”

Συγκλονίζει ο 23χρονος Κύπριος που καταγγέλλει βιασμό απο τον Λιγνάδη “Δεν την παλεύω με τη ζωή μου”

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση Λιγνάδη. Η άρση απορρήτου επικοινωνιών και η έρευνα στις ηλεκτρονικές επαφές αναμένεται να ρίξει φως στις συνομιλίες του σκηνοθέτη. Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία στις Κυπριακές αρχές κατέθεσε ο 23χρονος που ισχυρίζεται πως υπέστη και εκείνος σεξουαλική κακοποίηση από τον Δημήτρη Λιγνάδη, όταν ήταν 15 ετών.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε την Τετάρτη στις “Αλήθειες με τη Ζήνα” ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας “ΜΠΑΜ Πέτρος Κουσουλός, ο 23χρονος σήμερα άνδρας υποφέρει από βαρύτατα ψυχολογικά τραύματα και κρίσεις πανικού.

Το μεσημέρι της Πέμπτης ο Πέτρος Κουσουλός αποκάλυψε στην εκπομπή το συγκλονιστικό μήνυμα που του έστειλε ο 23χρονος άνδρας, ο οποίος βρέθηκε στις αστυνομικές αρχές της Κύπρου και κατέθεσε όλα όσα έζησε από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Διαβάστε στο lifenewscy όλο το κείμενο (εδώ)

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE