Από τη Λεμεσό θα σαλπάρει το Celestyal Olympia μεταξύ 3 Ιουλίου και 21 Αυγούστου

Από τη Λεμεσό θα σαλπάρει το Celestyal Olympia μεταξύ 3 Ιουλίου και 21 Αυγούστου

Νέο δρομολόγιο του Celestyal Olympia από τη Λεμεσό μεταξύ 3 Ιουλίου και 21 Αυγούστου ανακοινώνει η Celestyal Cruises, μέλος του Ομίλου Louis.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας το Celestyal Olympia ξεκινά τις εβδομαδιαίες αναχωρήσεις από το Σάββατο 3 Ιουλίου μέχρι και τις 21 Αυγούστου από το λιμάνι της Λεμεσού, με προσεγγίσεις στον Άγιο Νικόλαο (Κρήτη), Λαύριο (Αθήνα), τη Θεσσαλονίκη και ακολούθως Μύκονο, Σαντορίνη και Ρόδο.

 Όλες οι αναχωρήσεις θα είναι διαθέσιμες προς κράτηση από την Παρασκευή 9 Απριλίου.

Σημειώνεται ότι θα έχουν τη δυνατότητα να επιβιβαστούν όσοι διαθέτουν αρνητικό μοριακό τεστ PCR 48 ωρών ενώ αναμένεται καθοδήγηση από τις υγειονομικές αρχές για την απαλλαγή από την προσκόμιση αρνητικού μοριακού τεστ για όσους διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού.

«Τo Celestyal Olympia, το οποίο θα υποδεχτεί για πρώτη φορά το κυπριακό επιβατικό κοινό με επιβίβαση από το λιμάνι της Λεμεσού, διαθέτει 12 καταστρώματα, μπορεί να φιλοξενήσει 1.664 επιβάτες στις 724 άνετες και φιλόξενες του καμπίνες, 418 από τις οποίες είναι εξωτερικές ενώ διαθέτει και 21 σουίτες», αναφέρεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: Εργαζόμαστε για θετικά αποτελέσματα προς επανέναρξη συνομιλιών

ΠτΔ για Κυπριακό: Εργαζόμαστε για θετικά αποτελέσματα προς επανέναρξη συνομιλιών

Όλοι εργαζόμαστε έτσι ώστε να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του την Τρίτη στο περιθώριο της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων.

BEST OF TOTHEMAONLINE