Ένωσαν τις φωνές τους στα «Τείχη του διαχωρισμού» - Συγκινητικές στιγμές

Ένωσαν τις φωνές τους στα «Τείχη του διαχωρισμού» - Συγκινητικές στιγμές

Με το τραγούδι «Μενεξέδες και ζουμπούλια» θέλησαν να περάσουν μήνυμα ενότητας και ελπίδας ο σύνδεσμος Κυπριακού Τραουθκιού στη Λευκωσία.

Ε/κ και Τ/κ συναντήθηκαν στα τείχη της Λευκωσίας, «τείχη του διαχωρισμού» και ένωσαν τις φωνές τους . Σ’ ένα φορτισμένο κλίμα οι παρευρισκόμενοι στο τέλος του τραγουδιού αντάλλαξαν λόγια αγάπης ενώ μερικοί έκλαιγαν.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Σε μια προσπάθεια να προχωρήσει η συζήτηση για τα ΜΟΕ, όπως αποφασίστηκε στη διάσκεψη της Γενεύης, τον περασμένο Μάρτιο, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, συναντάται σήμερα στις 11 το πρωί, με τον Ερσίν Τατάρ, στο γραφείο του Ειδικού Συμβούλου του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE