Ακόμα μια υπόθεση για σεξουαλική παρενόχληση θα καταχωρηθεί ενώπιον δικαστηρίου

Ακόμα μια υπόθεση για σεξουαλική παρενόχληση θα καταχωρηθεί ενώπιον δικαστηρίου

Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις για ακόμα μία υπόθεση για σεξουαλική παρενόχληση, και βρίσκεται τώρα ενώπιον του Νομικού Τμήματος της Αστυνομίας. Η υπόθεση, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, θα καταχωρηθεί ενώπιον δικαστηρίου. 

Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Ανδρέου είπε ότι η συγκεκριμένη υπόθεση δεν θα πάει στη Νομική Υπηρεσία, γιατί είναι ξεκάθαρη.
 
«Δε θέλουμε κάποια συμβουλή από τη Νομική Υπηρεσία και θα καταχωρηθεί ενώπιον δικαστηρίου», πρόσθεσε.
 
Ερωτηθείς σε ποιο στάδιο διερεύνησης βρίσκονται οι 25 καταγγελίες που υπάρχουν ενώπιον της Αστυνομίας, ο κ. Ανδρέου είπε ότι οκτώ είναι ήδη καταχωρημένες ενώπιον δικαστηρίου, μια υπόθεση, της οποίας ολοκληρώθηκε η εξέταση, θα καταχωρηθεί ενώπιον δικαστηρίου, άλλες τρεις βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο στάδιο της ετοιμασίας κατηγορητηρίου για να καταχωρηθούν ενώπιον δικαστηρίου και άλλες βρίσκονται στο στάδιο της διερεύνησης.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE