Το διάγγελμα του Τάσσου Παπαδόπουλου στις 7.4.2004 υπενθυμίζει η Αδούλωτη Κερύνεια

Το διάγγελμα του Τάσσου Παπαδόπουλου στις 7.4.2004 υπενθυμίζει η Αδούλωτη Κερύνεια

Το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη υπενθυμίζει τις κρίσιμες ώρες της 7ης Απριλίου 2004 και το διάγγελμα του τότε Προέδρου Τάσσου Παπαδόπουλου με το οποίο σύστηνε την απόρριψη του σχεδίου ΑΝΑΝ.

 
«Η συνέχεια μετά το Διάγγελμα ήταν συγκλονιστική. Η αντίσταση του Λαού στην ξένη προσπάθεια να διαλυθεί η Κυπριακή Δημοκρατία, να νομιμοποιηθεί η τουρκοποίηση των κατεχομένων και να καταστεί η Κύπρος όμηρος της τουρκικής επεκτατικής πολιτικής, έφερε  το ιστορικό ΟΧΙ σε Δημοψήφισμα στις 24.4.2004», προσθέτει η Αδούλωτη Κερύνεια.
 
Το Σωματείο αναφέρει επίσης ότι η λαϊκή βούληση ποδοπατήθηκε στα χρόνια που ακολούθησαν και μέσα από εξωτερικά μεθοδευμένες, κατευθυνόμενες  και χειραγωγημένες πολιτικές μεθοδεύσεις και τακτικές, καταλήξαμε, 17 χρόνια μετά να επανέλθουμε στο ίδιο σημείο που ήμασταν το 2004, πριν το Δημοψήφισμα, καλώντας σε εγρήγορση και με πίστη στο δίκαιο, να παραμείνουμε πιστοί στο ΟΧΙ που είπαμε τότε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ιρανός στρατηγός - Θα εκτοξεύσουμε πυραύλους για να φύγουν οι Αμερικανοί από την Κύπρο - «Η αεράμυνα μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα» λέει ο Λετυμπιώτης

LIVE: Ιρανός στρατηγός - Θα εκτοξεύσουμε πυραύλους για να φύγουν οι Αμερικανοί από την Κύπρο - «Η αεράμυνα μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα» λέει ο Λετυμπιώτης

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς μετά τον θάνατο του αλί Χαμενεΐ, Ισραήλ και ΗΠΑ. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με μήνυμα ξεκαθάρισε πως «η πατρίδα μας δεν μετέχει με οιονδήποτε τρόπο και ούτε προτίθεται να αποτελέσει μέρος οποιασδήποτε στρατιωτικής επιχείρησης». Έρχονται φρεγάτες και F-16 από την Ελλάδα και στην Κύπρο αναμένεται ο Νίκος Δένδιας. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE