Πυροβολισμοί στην Λευκωσία – Εστιατόριο έγινε στόχος των δραστών

Πυροβολισμοί στην Λευκωσία – Εστιατόριο έγινε στόχος των δραστών

Καταγγελία για ρίψη πυροβολισμών σε εστιατόριο της Λευκωσίας, δέχθηκε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, η καταγγελία έγινε από τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, ο οποίος το πρωί της Τετάρτης (07/04), πήγε στο υποστατικό του – που βρίσκεται στο κέντρο της πρωτεύουσας - και αντιλήφθηκε πως υπήρχαν ζημιές στις πόρτες του μαγαζιού, οι οποίες προκλήθηκαν από ρίψη πυροβολισμών.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διερευνούν την υπόθεση και προσπαθούν να συλλέξουν τεκμήρια, ενώ έρευνες θα γίνουν και από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE