ΗΠΑ: Ναύτης του Πολεμικού Ναυτικού έπεσε νεκρός αφού άνοιξε πυρ μέσα σε στρατιωτική βάση

ΗΠΑ: Ναύτης του Πολεμικού Ναυτικού έπεσε νεκρός αφού άνοιξε πυρ μέσα σε στρατιωτική βάση

Ένας ναύτης του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού (ΠΝ) έπεσε νεκρός αφού άνοιξε πυρ μέσα σε μια στρατιωτική βάση στο Μέριλαντ, τραυματίζοντας δύο άτομα, ανακοίνωσαν σήμερα ο αμερικανικός στρατός και η τοπική αστυνομία.

Σε μια ανακοίνωση το Πολεμικό Ναυτικό ανέφερε ότι ο ένοπλος, ένας τραυματιοφορέας του Νοσοκομείου του ΠΝ, σκοτώθηκε έπειτα από ένα περιστατικό στη βάση Φορτ Ντέτρικ στο Μέριλαντ.

Η αστυνομία της πόλης Φρέντερικ τόνισε πως υπάρχουν δύο θύματα.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE