Συνταρακτικές εξελίξεις: Δολοφόνησαν τους δύο ηλικιωμένους – Τα πτώματα εντοπίστηκαν σε απόμερη περιοχή

Συνταρακτικές εξελίξεις: Δολοφόνησαν τους δύο ηλικιωμένους – Τα πτώματα εντοπίστηκαν σε απόμερη περιοχή

Υπόθεση δολοφονίας ζεύγους ηλικιωμένων διερευνά η Αστυνομία Λεμεσού, τα πτώματα των οποίων εντοπίστηκαν χθες βράδυ σε αποθηκευτικό χώρο εντός του περβολιού τους, στην κοινότητα Αγίου Ιωάννη Αγρού.

Πρόκειται για τον 74χρονο Σάββα Σοφοκλέους και την 78χρονη σύζυγο του Κυριακή Σοφοκλέους, οι οποίοι δέχθηκαν αριθμό πυροβολισμών από πυροβόλο όπλο.

Τα άψυχα σώματα των δυο ηλικιωμένων εντόπισε γύρω στις 21:30 φιλικό τους πρόσωπο που τους αναζητούσε, καθώς είχαν να δώσουν σημεία ζωής από το απόγευμα της Τετάρτης και αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία, η οποία απέκλεισε τη σκηνή.

Αυτοψία διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ο οποίος αρκέστηκε να αναφέρει πως το ζεύγος δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών από πυροβόλο όπλο, ωστόσο λόγω του κόστους δεν ήταν δυνατόν να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις ώστε να απαντηθούν ερωτήματα, όπως αν δολοφονήθηκαν σε άλλο σημείο ή στο χώρο που εντοπίστηκαν και πότε.

Από την πλευρά του, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, είπε πως υπάρχουν κάποιες μαρτυρίες κατοίκων που άκουσαν κάποιους πυροβολισμούς και λαμβάνονται καταθέσεις και αξιολογούνται όλες οι πληροφορίες που φτάνουν στην Αστυνομία.

Η σκηνή τέθηκε υπό φρούρηση και οι έρευνες συνεχίζονται εντατικά από το πρωί, σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν τεκμήρια που να βοηθήσουν στη διαλεύκανση του στυγερού αυτού εγκλήματος, τα κίνητρα του οποίου παραμένουν άγνωστα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE