Αβέρωφ: Το ισχυρότερο όπλο ενάντια στην πανδημία είναι το εμβόλιο, οι διαρροές από ΕΜΑ υπονομεύουν την αξιοπιστία

Αβέρωφ: Το ισχυρότερο όπλο ενάντια στην πανδημία είναι το εμβόλιο, οι διαρροές από ΕΜΑ υπονομεύουν την αξιοπιστία

Τη δική του άποψη για το εμβόλιο της AstraZeneca και την εξέλιξη της υπόθεσης με τον ΕΜΑ, δίνει ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, με ανάρτησή του στο Twitter.

«Το ισχυρότερο όπλο ενάντια στην πανδημία είναι το εμβόλιο. Οι διαρροές από EMA το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να υπονομεύουν την αξιοπιστία των εμβολιασμών. Οφείλουν να είναι δίπλα και τριπλά προσεκτικοί στις τοποθετήσεις τους πριν τα επιστημονικά τεκμηριωμένα συμπεράσματα», σημειώνει ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE