Στο Νοσοκομείο ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος - Υπέστη έμφραγμα

Στο Νοσοκομείο ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος - Υπέστη έμφραγμα

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού νοσηλεύεται ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, διακομίσθηκε σήμερα (Τρίτη 06/04), καθώς παρουσίασε πόνους στο στήθος, ενώ υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν στένωση δύο αρτηριών. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως υπέστη έμφραγμα, ενώ βγήκε πριν από λίγο από το χειρουργείο 

Θυμίζουμε ότι ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό την Τρίτη 23 Μαρτίου, ενώ σήμερα ήταν η τελευταία μέρα της καραντίνας. Ένιωσε αδιαθεσία και μέσα σε λίγα λεπτά ασθενοφόρο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE