Στο Νοσοκομείο ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος - Υπέστη έμφραγμα

Στο Νοσοκομείο ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος - Υπέστη έμφραγμα

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού νοσηλεύεται ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, διακομίσθηκε σήμερα (Τρίτη 06/04), καθώς παρουσίασε πόνους στο στήθος, ενώ υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν στένωση δύο αρτηριών. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως υπέστη έμφραγμα, ενώ βγήκε πριν από λίγο από το χειρουργείο 

Θυμίζουμε ότι ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό την Τρίτη 23 Μαρτίου, ενώ σήμερα ήταν η τελευταία μέρα της καραντίνας. Ένιωσε αδιαθεσία και μέσα σε λίγα λεπτά ασθενοφόρο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Θέση για το βίντεο που τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, έλαβε η Κυβέρνηση μέσω γραπτής δήλωσης του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE