Όλοι στο πλευρό του

Όλοι στο πλευρό του

Στο νοσοκομείο «Mediterraneo» νοσηλεύεται από το απόγευμα της Πέμπτης (7/5) ο Ποπς Μενσά-Μπονσού, όπως ανακοίνωσε η ΑΕΚ, καθώς ταλαιπωρείται από βαριάς μορφής αφυδάτωση!

Ο Βρετανός σέντερ της «Βασίλισσας» τέθηκε εκτός μάχης και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Mediterraneo» λόγω αφυδάτωσης, η οποία τον κράτησε σε «ρηχά νερά» στο πρόσφατο ματς με τον ΠΑΟΚ. Μαζί του είναι ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της «Ένωσης», Δημήτρης Τσούκας, με τον παίκτη να υποβάλλεται σε σειρά ιατρικών εξετάσεων. Αναμένεται να ακολουθήσει θεραπεία με ενδοφλέβιο όρο και ηλεκτρολύτες, έτσι ώστε να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του. Στο πλευρό του βρίσκεται η διοίκηση, όπως κι ο Ντράγκαν Σάκοτα.

Πηγή: www.sdna.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE