Συγκλονισμένος ο Αβέρωφ για τον χαμό του Χάσικου - «Η Κύπρος έχασε έναν ευθύ, ντόμπρο και αποτελεσματικό άνθρωπο»

Συγκλονισμένος ο Αβέρωφ για τον χαμό του Χάσικου - «Η Κύπρος έχασε έναν ευθύ, ντόμπρο και αποτελεσματικό άνθρωπο»

Θλίψη σκόρπισε ο χαμός του πρώην Υπουργού Εσωτερικών, Σωκράτη Χάσικου τα ξημερώματα της Δευτέρας (5/4). 

Το δικό του ξεχωριστό αντίο έσπευσε να δώσει και ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μέσω μιας τοποθέτησης στα ΜΜΕ. 

«Νιώθω συγκλονισμό. Η Κύπρος έχασε έναν ευθύ, ντόμπρο και αποτελεσματικό άνθρωπο. Η Κύπρος έχασε και σε αυτή την κρίσιμη για το κυπριακό φάση, έναν άνθρωπο και έναν πολιτικό που δεν λοξοδρόμησε ποτέ και αγωνιζόταν μ’ ένα πάθος για να δει την πατρίδα του επανενωμένη και να μπορούσε να επισκεπτόταν την Κερύνεια του σε μια ενωμένη Κύπρο.

Αιωνία η μνήμη του και μια υπόσχεση θέλω να δώσω. Πως θα εργαστούμε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Νίκος Αναστασιάδης, αλλά και εγώ για τη μνήμη του Σωκράτη Χάσικου και όσων χάσαμε με την πατρίδα μας υπό κατοχή να κάνουμε ό, τι περνά από το χέρι μας ν’ απαλλαγούμε από την κατοχή και να ξαναζήσουμε σε μια επανενωμένη πατρίδα. Αιωνία του η μνήμη», ανέφερε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Στις 8 Μάϊου, στις 16.00, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE