ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νουρής: Περισσότερες από έντεκα οι περιπτώσεις πλαστογραφίας

Νουρής: Περισσότερες από έντεκα οι περιπτώσεις πλαστογραφίας

Την εκτίμηση ότι οι περιπτώσεις πλαστογραφίας της υπογραφής του ήταν περισσότερες από έντεκα, εξέφρασε ο Υπουργός Νίκος Νουρής.

Στο πλαίσιο δηλώσεων του στη Βουλή, ο Υπουργός ρωτήθηκε για το θέμα που αφορά σε δημοσίευμα εφημερίδας και υπόθεση πλαστογραφίας της υπογραφής του ιδίου που είχε ως αποτέλεσμα να παραχωρηθούν παράνομα άδειες παραμονής σε αλλοδαπούς.  
 
Ο κ. Νουρής κλήθηκε να εκτιμήσει κατά πόσο οι περιπτώσεις αφορούσαν μόνον έντεκα ή ήταν και περισσότερες, και κατά πόσο έχει διαταχθεί έρευνα.

Ο Υπουργός είπε πως έχει διαταχθεί έρευνα, προσθέτοντας πως μπορεί να δώσει την εκτίμηση ότι οι περιπτώσεις ήταν πολύ περισσότερες των έντεκα. Και αυτό πολύ απλά, συνέχισε, «στο δικηγορικό γραφείο στο οποίο ανευρέθηκαν στους υπολογιστές οι έντεκα συγκεκριμένες υποθέσεις είχαν διαγραφεί όλα τα δεδομένα από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές».
 
Ως εκ τούτου, είπε ο κ. Νουρής, «έγινε  κατορθωτό από τις αρχές ασφάλειας του κράτους να γίνει ανάκτηση κάποιων δεδομένων που μας έδωσαν τις έντεκα συγκεκριμένες υποθέσεις. Άρα με προέκταση λογικής θεωρώ ότι  υπήρχαν περισσότερες των έντεκα. Δεν υπάρχουν όμως αυτή τη στιγμή αποδεικτικά στοιχεία», κατέληξε.

Αποχαιρέτησε τον Χάσικο ο Νουρής 

Η εκτίμηση όλων στο Υπουργείο Εσωτερικών προς το πρόσωπο του Σωκράτη Χάσικου, είναι απεριόριστη, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του, ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Νουρής.  

Αποχαιρετώ τον αγαπημένο φίλο Σωκράτη Χάσικο, σημειώνει, ένα δυναμικό άνθρωπο, μια ξεχωριστή προσωπικότητα, που από κάθε πόστο που υπηρέτησε άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του.

«Για μένα ήταν ένας καλός φίλος και σπουδαίος καθοδηγητής. Η μοίρα κτύπησε αλύπητα την οικογένεια του, όμως ο Σωκράτης ποτέ δεν δείλιασε. Μέχρι τέλους ήταν ένας ζωντανός άνθρωπος με άποψη για τον τόπο του, αλλά και με την έγνοια της μη επίλυσης του Κυπριακού να τον απασχολεί έντονα. Σήμερα που εμείς θρηνούμε, χαμογελά η Έλλη που τον υποδέχεται δίπλα της» προσθέτει.

«Στο καλό καλέ μου φίλε. Εύχομαι δύναμη και κουράγιο στα παιδιά σου», καταλήγει.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top