Αυτή η χώρα «μάλλον πέτυχε από τώρα» την «ανοσία της αγέλης» για τον κορωνοϊό

Αυτή η χώρα «μάλλον πέτυχε από τώρα» την «ανοσία της αγέλης» για τον κορωνοϊό

To Ισραήλ μάλλον έχει ήδη πετύχει την «ανοσία της αγέλης» από τον κορωνοϊό, δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Γκιλί Ρετζάβ Γιοχέι, διευθυντής της μονάδας Ελέγχου λοιμώξεων του Ιατρικού Κέντρου Σίμπα.

Πρόσθεσε , ωστόσο,ότι καθώς η χώρα επιστρέφει στην κανονικότητα σε πολλούς τομείς,«δεν υπάρχει απόλυτη ασφάλεια».

«Είμαι αισιόδοξος», τόνισε - για να προσθέσει ότι «έχουμε ξεπεράσει το σκληρό κομμάτι της επιδημίας. Ωστόσο, πρέπει να τονίσω ότι υπάρχουν ακόμα τα παιδιά, που δεν έχουν εμβολιαστεί- και θα πάρει κάποιους μήνες πριν μπορέσουμε να το κάνουμε». Όπως είναι γνωστό, οι κλινικές μελέτες σε παιδιά είναι σε εξέλιξη - υπάρχουν μικρές μελέτες που δίνουν θετικές ενδείξεις , αλλά δεν υπάρχουν ακόμα τελικά αποτελέσματα.

Σημειώνεται ότι την Παρασκευή, δημοσιοποιήθηκε ισραηλινή μελέτη η οποία δείχνει ότι οι εμβολιασμένοι έχουν προστασία από τον κορωνοϊό για τουλάχιστον δύο χρόνια.

Το Ισραήλ των 9 εκατομμυρίων κατοίκων έχει πραγματοποιήσει ως τώρα 5.269.052 εμβολιασμούς πρώτης δόσης, με 4.840.000 αμθρώπους να ΄χουν λάβει και την δεύτερη δόση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

Σήμερα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία των προηγούμενων ετών, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά την παρουσίαση την Παρασκευή του προϋπολογισμού του Υπουργείου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως βρισκόμαστε υπό υπαρξιακή απειλή και από την Κυπριακή Δημοκρατία υπάρχει καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE