Αβέρωφ για Χάσικο: «Δεν λοξοδρόμησε ποτέ και αγωνιζόταν μ’ ένα πάθος για να δει την πατρίδα του επανενωμένη»

Αβέρωφ για Χάσικο: «Δεν λοξοδρόμησε ποτέ και αγωνιζόταν μ’ ένα πάθος για να δει την πατρίδα του επανενωμένη»

 Την θλίψη του για τον χαμό του Σωκράτη Χάσικου, που έφυγε σήμερα (5/4) από τη ζωή εξέφρασε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.

«Η Κύπρος έχασε και σε αυτή την κρίσιμη για το κυπριακό φάση, έναν άνθρωπο και έναν πολιτικό που δεν λοξοδρόμησε ποτέ και αγωνιζόταν μ’ ένα πάθος για να δει την πατρίδα του επανενωμένη και να μπορούσε να επισκεπτόταν την Κερύνεια του σε μια ενωμένη Κύπρο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αβέρωφ Νεοφύτου.

Στις δηλώσεις του έδωσε την υπόσχεση για τη μνήμη του Σωκράτη Χάσικου ότι μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα κάνουν τα πάντα για τη λύση του Κυπριακού. «Αιωνία η μνήμη του και μια υπόσχεση θέλω να δώσω. Πως θα εργαστούμε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Νίκος Αναστασιάδης, αλλά και εγώ για τη μνήμη του Σωκράτη Χάσικου και όσων χάσαμε με την πατρίδα μας υπό κατοχή να κάνουμε ό, τι περνά από το χέρι μας ν’ απαλλαγούμε από την κατοχή και να ξαναζήσουμε σε μια επανενωμένη πατρίδα. Αιωνία του η μνήμη».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό: Δίνει μάχη για τη ζωή 61χρονη – Έξι τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό: Δίνει μάχη για τη ζωή 61χρονη – Έξι τραυματίες

Έξι πρόσωπα τραυματίστηκαν σε οδική σύγκρουση που σημειώθηκε χθες βράδυ στη Λεμεσό. Από τους τραυματίες, 61χρονη νοσηλεύεται διασωληνωμένη, σε σοβαρή κατάσταση, ενώ δύο άλλα πρόσωπα νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, αλλά εκτός κινδύνου.