Ομολόγησε η 35χρονη Εφη για την επίθεση με βιτριόλι - Ζήτησε συγγνώμη έναν χρόνο μετά

Ομολόγησε η 35χρονη Εφη για την επίθεση με βιτριόλι - Ζήτησε συγγνώμη έναν χρόνο μετά

Αποφάσισε να μιλήσει - Μετέβη στην ανακρίτρια με τον δικηγόρο της Σάκη Κεχαγιόγλου κάτω από άκρα μυστικότητα. 

 
Ομολόγησε η Εφη Κακαράντζουλα, η γυναίκα που είχε επιτεθεί με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα Παλιοσπύρου στην Καλλιθέα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr,  η 35χρονη μετέβη με τον δικηγόρο της Σάκη Κεχαγιόγλου νωρίς το πρωί στην ανακρίτρια και απολογήθηκε για όλα όσα την κατηγορούν.
 
Η γυναίκα παραδέχτηκε όλα όσα έχει κάνει, ζήτησε συγγνώμη, ενώ επέμενε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα. Η διαδικασία έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα καθώς η ίδια από την αρχή ήταν αρνητική και δεν είχε δώσει καν προανακρτική κατάθεση στην αστυνομία επικαλούμενη το δικαίωμα της σιωπής.
 
Πηγή: protothema.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων -  Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων - Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

Η εικόνα που προκύπτει από την τέταρτη μεγάλη δημοσκόπηση του Αlpha για την πρόθεση ψήφου γίνεται ακόμη πιο σύνθετη με την ενσωμάτωση των στοιχείων για τους αναποφάσιστους, την αποχή και τα μικρότερα κόμματα, αποκαλύπτοντας ένα πολιτικό τοπίο με έντονη ρευστότητα και ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.