Συγνώμη αλλά αυτό το «αξεσουάρ»… κοστίζει μια περιουσία!

Συγνώμη αλλά αυτό το «αξεσουάρ»… κοστίζει μια περιουσία!

Έχει σχεδιαστεί από γυναίκες για γυναίκες! Τον λένε Crescendo και μπορεί να πάρει όποια μορφή επιθυμεί η ιδιοκτήτρια για την ικανοποίησή της!

Επί πέντε χρόνια, οι ερευνητές προσπαθούσαν να κατασκευάσουν αυτό το σεξουαλικό παιχνίδι για προσωπική χρήση. Ο δονητής, μπορεί να πάρει οποιοδήποτε σχήμα μπορείτε να φανταστείτε χωρίς να χάνει την δυναμική του!

Crescendo dildo shapes

Είναι πλήρως αδιάβροχος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και στο μπάνιο, ενώ φορτίζει ασύρματα ακόμα και για 4.000 ώρες!

Το κόστος του βέβαια είναι κάπως δυσβάσταχτο. Αγγίζει τις 50.000 λίρες Αγγλίας!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE