Φωτιά στην Άνδρο: Υπό μερικό έλεγχο το μέτωπο (video)

Φωτιά στην Άνδρο: Υπό μερικό έλεγχο το μέτωπο (video)

Η φωτιά στην Άνδρο εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση, στην περιοχή Ρέματα και πλέον έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο.

Στο σημείο επιχειρούν:

  • 55 πυροσβέστες
  • 15 οχήματα
  • 2 (δύο) ομάδες αερομεταφερόμενων πεζοπόρων τμημάτων της 1ης ΕΜΑΚ
  • 3Α/Φ και 3Ε/Π (2 του Π.Σ. και 1 του Ε.Σ.)
  • συνδρομή παρέχουν εθελοντές και υδροφόρες του Δήμου Άνδρου.

 

Δείτε βίντεο της Πυροσβεστικής για τη φωτιά:

Μεικτό κλιμάκιο του Π.Σ και της ΕΛ.ΑΣ. [Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) και της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.)] διερευνά τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE